Bio Haspengouwse groene asperges

Bio Haspengouwse groene asperges

Kabeljauwfilet met crumble en asperges aardappelenpuree ( 4 pers.)

INGREDIËNTEN

  • 4 stukken kabeljauw
  • 1 kg groene asperges
  • 1 fijn gesnipperde sjalot
  • 4 sl olijf olie
  • 4 dikke aardappelen
  • Gehakte peterselie
  • 3 sl paneermeel
  • Boter, zout, peper, 2 eierdooiers

VOORBEREIDING

Crumble:

  • Meng de sjalotten, peterselie, paneermeel, olijfolie, peper en zout.
  • Spoel de asperges en snij ze in stukjes. Hou enkele punten voor de versiering; kook ze en hou ze warm. Sueer de andere stukjes in wat olijfolie.
  • Kook de aardappelen; eens gaar plet ze en voeg de aspergesstukjes,boter, peterselie, 2 eierdooiers, zout en peper. Hou het warm.

 

Verdeel de crumble over de 4 stukken vis, plaats in een geoliede ovenschotel en schuif 20 min. in een op 200°C voorverwarmde oven.

Verdeel de vis over de borden en leg de puree erbij.

Bio Haspengouwse groene asperges

Bio Haspengouwse groene asperges