INGREDIËNTEN
- 4 stukken kabeljauw
- 1 kg groene asperges
- 1 fijn gesnipperde sjalot
- 4 sl olijf olie
- 4 dikke aardappelen
- Gehakte peterselie
- 3 sl paneermeel
- Boter, zout, peper, 2 eierdooiers
VOORBEREIDING
Crumble:
- Meng de sjalotten, peterselie, paneermeel, olijfolie, peper en zout.
- Spoel de asperges en snij ze in stukjes. Hou enkele punten voor de versiering; kook ze en hou ze warm. Sueer de andere stukjes in wat olijfolie.
- Kook de aardappelen; eens gaar plet ze en voeg de aspergesstukjes,boter, peterselie, 2 eierdooiers, zout en peper. Hou het warm.
Verdeel de crumble over de 4 stukken vis, plaats in een geoliede ovenschotel en schuif 20 min. in een op 200°C voorverwarmde oven.
Verdeel de vis over de borden en leg de puree erbij.